Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “DIKTATORË DHE AVENTURIERË” të autorit Spiro Vasil MËHILLI

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “DIKTATORË DHE AVENTURIERË” të autorit Spiro Vasil MËHILLI Auutor: SPIRO VASIL MËHILLI Titulli: DIKTATORË DHE AVENTURIERË REDAKTOR: VELI HODAJ REALIZIMI GRAFIK: Grafika “ADA” ©-TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË AUTORIT ISBN: 978-9928-269-14-0 Ballina: “Leda dhe … Continue reading

IN PUNTA DI LIBRO……di Domenico Pisana. La poesia engagée di Biljana Biljanovska: voce di pace e di ricerca della libertà

IN PUNTA DI LIBRO……di Domenico Pisana. La poesia engagée di Biljana Biljanovska: voce di pace e di ricerca della libertà https://www.radiortm.it/2018/09/07/in-punta-di-librodi-domenico-pisana-la-poesia-engagee-di-biljana-biljanovska-voce-di-pace-e-di-ricerca-della-liberta/ Una poesia di valori e di rilevanza sociale è quella che Biljana Biljanovska offre ai suoi lettori. L’autrice, giornalista … Continue reading