Shoqata E Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë  mbështet Edicionin e 17- të, Ditët e Letërsisë Shqipe në Amerikë, 2018 / Raimonda Moisiu, Kryetare e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro- Amerikanë, SHBA

Shoqata E Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë  mbështet Edicionin e 17- të, Ditët e Letërsisë Shqipe në Amerikë, 2018 Shoqata E Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë  mbështet Edicionin e 17- të Ditët e Letërsisë Shqipe në Amerikë, 2018, Detroit, Michigan, USA, Ftesa për t’u bëre pjesë e … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ma gjeni nji diell” të autores Edlira Llukaçaj

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ma gjeni nji diell” të autores Edlira Llukaçaj Autor: Edlira Llukaçaj Titulli: “Ma gjeni nji diell” c Copyright Edlira Llukacaj Të gjitha të drejtat janë të mbrojtura me ligj dhe të rezevuara prej autores. Riprodhimi … Continue reading