in the gazebo (for my Mother Danuta in Heven) – w altanie (dedykuje mojej mamie) – Bozena Helena Mazur-Nowak / في شرفة المراقبة (القصيدة مهداة إلى أمي دانوتا في الجنة) – Translated into the Arabic language by Shurouk Hammoud

Poem by Bozena Helena Mazur-Nowak   in the gazebo (for my Mother Danuta in Heven) a warm September day, the thirteenth, your birthday, Mom smell of coffee on the terrace sun is frolicking in the asters there is a pergola … Continue reading

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi   REFIME LARGËSISH Sa afër dhe larg trysnitë vrasin, mendimet? Në rrjedhë përplasjesh si referime zbehtësie zhgënjejnë dhe gdhëndin mashtrimit! Nuk u rrita, as mes zhgënjimit vërtetësitë i zbardha, hukatjeve pikoj dhe m’i saldon, pa … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Libri i Klarës-2  (Përralla të shkurtëra për kalamaj të gjatë) të autorit Jani Duri

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Libri i Klarës-2  (Përralla të shkurtëra për kalamaj të gjatë) të autorit Jani Duri Autor: Jani Duri Libri i Klarës-2 Përralla të shkurtëra për kalamaj të gjatë Redaktore: Juvelta Duri Kopertina dhe ilustrimi: Florjan Doka … Continue reading

“PAN INDIAN POETRY IN ENGLISH SPANNING”  – FIRST TWO DECADES OF 21st CENTURY” / Bausdep CHAKRABORTI and Jernail SINGH ANAND

“PAN INDIAN POETRY IN ENGLISH SPANNING”  FIRST TWO DECADES OF 21st CENTURY” edited by: BASUDEB CHAKRABORTI and JERNAIL SINGH ANAND ISBN:9788170196495 Pages: 220 Price: INR 450.00 $ 30.00 Published by: Today and Tomorrow’s Printers and Publishers. 4436/7, Ansari Road.Daryaganj, New … Continue reading