Munir Mezyed (Palestina)

  Munir Mezyed (Palestina)    Munir Mezyed është një poet, romancier, përkthyes dhe vizionar palestinez jordanez, i cili shkroi shumë libra dhe artikuj dhe bëri një shenjë në skenën ndërkombëtare dhe gjeti njohje ndërkombëtare. Ai është gjithashtu themelues i një … Continue reading

Poezi nga Fejzi Murati

  Poezi nga Fejzi Murati     LOJË YLBERËSH   Pranvera erdhi mes lulesh dhe shirash, pranvera erdhi me diellin e dashurisë mbi ball, mes shirave dhe rrezeve diellore, lindën ylberët mbushur me dritë, ngarkuar me mall.   Ishin ylber … Continue reading