LULJA E FUNDIT (fragment novele nga libri me novela “ZHGËNJIMI” i autorit Kristaq Turtull) – Kushtuar piktores së talentuar Sofia Zengo Papadhimitri

LULJA E FUNDIT (fragment novele nga libri me novela “ZHGËNJIMI” i autorit Kristaq Turtulli Kushtuar piktores së talentuar Sofia Zengo Papadhimitri Viviani, infermierja gjoksmadhe, me nishan të zi në vetullën e majtë, hapi perden e madhe dhe dhoma u mbush … Continue reading