Krishna Prasai (Nepal)

Krishna Prasai (Nepal)   President, Jara Foundation Poet, Travel Writer, Storywriter Email: krishnaprasai2013@gmail.com Phone: 00977-9851033283 A postgraduate in Nepali Literature and Sociology   Krishna Prasai made his debut in writing in 1975 with the publication of his poems in Jhapa-based … Continue reading

Bhaskaranand Jha Bhaskar’s “Soothing Serenades: Straight from the Heart” : A Healing Balm to a Bruised Heart / Review by Paayol Lalwani

Soothing Serenades: Straight from the Heart: A Healing Balm to a Bruised Heart Bhaskaranand Jha Bhaskar’s “Soothing Serenades: Straight from the Heart” is one of the memorable and wonderful love centric anthologies of contemporary times. Bhaskaranand Jha Bhaskar is a … Continue reading

Koncepti i lirisë dhe patriotizmit në këndvështrimin e autorit Mihal Kalia në studimin monografik “Përqasje e çoroditur”  / Nga: MSc. Albert HABAZAJ

Koncepti i lirisë dhe patriotizmit në këndvështrimin e autorit Mihal Kalia në studimin monografik “Përqasje e çoroditur”   Për ju, miq të Librit, të Bibliotekës dhe të Autorit jemi falënderues, sepse këtë ditë, që natyrshëm  e keni aq të çmuar, … Continue reading