Me rastin e 100 vjetorit të lindjes, kujtojmë jetën dhe veprën e patriotit, inetelektualit dhe historianit të shquar PROFESOR IBRAHIM KELMENDI. / Nga : Afrore SHAIPI

Me rastin e 100 vjetorit të lindjes, kujtojmë jetën dhe veprën e patriotit, inetelektualit dhe historianit të shquar PROFESOR IBRAHIM KELMENDI.     Nga : Afrore SHAIPI       PROFESOR IBRAHIM KELMENDI (1916-1979)   Të kujtosh veprën e njerëzve të … Continue reading