Shtëpisa Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “ËNDRRAT MORËN JETË” të autores MARJOLA DURAJ SALATAJ

Shtëpisa Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “ËNDRRAT MORËN JETË” të autores MARJOLA DURAJ SALATAJ Titulli: ËNDRRAT MORËN JETË Autore: MARJOLA DURAJ SALATAJ Redaktor: ILMI DERVISHI Kopertina: ELONA GJONI Recensa: Maria Irma Abazi Botimi i parë, 2018 Tirazhi: 200 kopje ISBN: 978-9928-269-43-0 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Do kthehem…” të autores Gilda Meleqi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Do kthehem…” të autores Gilda Meleqi Titulli: Do kthehem… Autore: Gilda Meleqi Ballina dhe struktura grafike realizuar nga Grafika “ADA” ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: ISBN 978-9928-269-30-0 Botimi i parë, 2018 Përgatiti … Continue reading

Efektet e ndjenjës përmes zjarrmisë së unit (Vështrim mbi përmbledhjen “ANATHEMË E PATHËNË” e poetit Agim Desku) / Nga: Ariana Bytyqi

Efektet e ndjenjës përmes zjarrmisë së unit (Vështrim mbi përmbledhjen “ANATHEMË E PATHËNË” e poetit Agim Desku)   Nga: Ariana Bytyqi Për çdo shkrim poetik, poeti është një sprovë krijuese, i cili gjatë shkrimeve të tij mundohet mirë e mirë … Continue reading

JOSÉ SARRIA ( España)

JOSÉ SARRIA Poeta, ensayista y crítico literario. Académico Correspondiente de la Real Academia de Córdoba. Es secretario general de la Asociación de Escritores de Andalucía, miembro permanente del Jurado del Premio Andalucía de la Crítica, secretario general de la Asociación … Continue reading