Poezia që bulëzon nga shpirti e ndjenja…  / Rudina Papajani mbi vëllimin poetik ” ” Mendimi pleks Ylberët yë Pjetër Nikollës

Poezia që bulëzon nga shpirti e ndjenja…  Kur flas për figurën e Pjetër Nikollës nënkuptoj intelektualin..krijuesin e talentuar..shkrimtarin..studiuesin e dokeve dhe traditave shqiptare..kontribuesin në fushën e historisë.Në këtë vëllim poetik autori na shfaqjet me një “krijesë “tepër të veçantë ku … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Halli hallit nuk i ngjan” të autorit  Ded Nikoll Luca (Denilu)

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Halli hallit nuk i ngjan” të autorit  Ded Nikoll Luca (Denilu) BOTIMET “ADA” Autori : Ded Nikoll Luca (Denilu) Titulli: Halli hallit nuk i ngjan Redaktore: Delina Kreka Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-269-64-5 Përgatiti për … Continue reading