Adem Demaçi: “Dashuria kuantike e Filanit” , “Buzuku” dhe ,”Interpress Group”, Prishtinë, 2007-10-14)  – ROMAN EPISTOLAR, I PERSONAZHIT, AUTOBIOGRAFIK APO ENCIKLOPEDI E SHPIRTIT / Nga: Mr. Kadrush Radogoshi

Adem Demaçi: “Dashuria kuantike e Filanit” , “Buzuku” dhe ,”Interpress Group”, Prishtinë, 2007-10-14)  Në mes të satanizimit dhe adhurimit  Adem Demaçi, 28 vjet i burgosur politik nëpër burgjet e ish Jugosllavisë, është ndër figurat më komplekse në jetën politike dhe … Continue reading