Traboini Studio: NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Festivali i VIII- i filmit Dokumentar e Vizatior Shqiptar- 1990 / Përgatiti Kolec P. Traboini

Traboini Studio: NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Festivali i VIII- i filmit Dokumentar e Vizatior Shqiptar- 1990

NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Traboini Studio. Vidio-montazh nga Festivali i 8-të i Filmit Dokumentar e Vizatimor Shqiptar 1990. Një kujtesë për kineastët që nuk jetojnë më…dhe Kinostudion tonë që e shkatrruan talibanët shqiptarë të kulturës

NDUE PAL SHLLAKU: Balada tragjike e një jetimi / aktor dhe poet / vdes në moshën 20 vjeçare (25 shkurt 1922 – 28 maj 1942) / Përgatiti materialin Kolec P. Traboini

NDUE PAL SHLLAKU https://traboinipoezi.blogspot.com/2017/12/ndue-pal-shllaku-kange-gjumi-per-mue.html?fbclid=IwAR1VifKg6Tsck7sSXT_Ar81ZtTOTr2M2qg12GgZA93yYtEw4nsf43SmiUac Balada tragjike e një jetimi / aktor dhe poet / vdes në moshën 20 vjeçare. 25 shkurt 1922 – 28 maj 1942 “Kangë gjumi për mue ishte zani i natyrës” Ndue Pal Shllaku u lind më … Continue reading