Shtëpia Botuese “ADA”  publikon romanin “Dyfaqësia e jetës” të autorit Emilian Shabani

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon romanin “Dyfaqësia e jetës” të autorit Emilian Shabani Redaktor: Çelik Petriti ISBN: 978-9928-269-55-3 Tirazhi: 500 kopje Të drejtat të rezervuara: Autori   Përgatiti për botim: Roland Lushi Shtëpia Botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin ” Vdekja e bretkosave;  Ishte kohë lufte” të autorit Daut Hoxha

Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin ” Vdekja e bretkosave;  Ishte kohë lufte” të autorit Daut Hoxha Autori: Daut Hoxha VEPRA 1 ROMANI – Vdekja e bretkosave – Ishte kohë lufte Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-269-28-7 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me skica dhe tregime “Gruaja e zjarrit të shenjtë” të autorit Ded Nikoll Luca (DENILU)

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me skica dhe tregime “Gruaja e zjarrit të shenjtë” të autorit Ded Nikoll Luca (DENILU) Titulli i librit: Gruaja e zjarrit të shenjtë Autor: Ded Nikoll Luca (DENILU) Redaktore: Dorjana Sterkaj © 2018 Denilu Të gjitha … Continue reading