Katherine MANSFIELD – Poezi nga Katherine MANSFIELD / Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Traboini World Poetica – Poezi nga Katherine MANSFIELD

Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Katherine Mansfield – poete e shkrimtare e Zelandës së Re, ka vdekur në vitin 1923, ne e kujtojmë sot. Edhe këtu mbase qëndron një mister i poezisë. Kujtesa e përjetëshme.

Izabela Zubko (Poland)

Izabela Zubko (Poland)   Izabela Zubko – born in 1974 in Warsaw, Poland – poetess, journalist and translator. She was graduated in 2008 from the Literary-Artistic Department at the Jagiellonian University, Cracow. She is an author of 10 volumes of … Continue reading

Mountassir Aziz (Morocco)

Mountassir Aziz (Morocco)   Mountassir Aziz is: poet international and ambassador of humanity from Morrocco borth 30/3/61 Casablanca Maroc -Teacher language arabic -President of international forum of creativity and humanity. -Ambassador of WIP (Nigeria) in Morrocco -Membre and cordinator in … Continue reading

শুধু এক মুহুর্তের অবসর (Just a moment, please) – Bozena Helena Mazur-Nowak / Translated into Bengali by Niladri Mahajan

Poem by Bozena Helena Mazur-Nowak     শুধু এক মুহুর্তের অবসর   এক কাপ সুগন্ধিত কফির উষ্ণ সৌরভে ভরে ওঠে ঘর আর আমায় জাগিয়ে তোলে উঠে বসতে চাই না, চাই তোমার উষ্ণ আভরণ আর পাশের বালিশে থাকা তোমারই সুবাস আমার … Continue reading