Katherine MANSFIELD – Poezi nga Katherine MANSFIELD / Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Traboini World Poetica – Poezi nga Katherine MANSFIELD

Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Katherine Mansfield – poete e shkrimtare e Zelandës së Re, ka vdekur në vitin 1923, ne e kujtojmë sot. Edhe këtu mbase qëndron një mister i poezisë. Kujtesa e përjetëshme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s