PËR DITËN BOTËRORE TË POEZISË / Nga Bilall Maliqi- Kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë)

PËR DITËN BOTËRORE TË POEZISË Lajmërohen të gjithë anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), dhe të interesuarit e tjerë, se të mërkurën më 21 mars 2018, për nderë të 21 marsit, Ditës Botërore të Poezisë, Karvani … Continue reading