PËR DITËN BOTËRORE TË POEZISË / Nga Bilall Maliqi- Kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë)

PËR DITËN BOTËRORE TË POEZISË

Lajmërohen të gjithë anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), dhe të interesuarit e tjerë, se të mërkurën më 21 mars 2018, për nderë të 21 marsit, Ditës Botërore të Poezisë, Karvani i Shkrimtarëve të Luginës e viziton paralelen e ndarë të shkollës fillore “Prof. Ibrahim Kelmendi “ në fshatin Zhunicë, ku do të mbajë një orë letrare. Ora letrare do të mbahet në ora 10.00.
Poashtu, në ora 11.30, Karvani e viziton edhe paralelen e ndarë të shkollës fillore “Dituria”,në fshatin Bukurocë.

Po këtë ditë në Bibliotekën e Qytetit “Mehmet Jusufi” në Preshevë, Shoqata “Feniks” në bashkëpunim me Bibliotekën, do të organizojë një tribunë të shkurtër lidhur me krijimtarinë poetike të poetit Nehat Ramizi, për të cilën panelist kryesor do të jetë shkrimtari Hysen Këqiku, e më pas Nehat Ramizi do të dhurojë disa libra pesëmarrësve.
Manifestimi në fjalë do të mbahet në ora 13.00.
Pjesëmarrja e juaj e nderon kulturën në përgjithësi…

 

Bilall Maliqi, kryetar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s