Poezi nga Dije Lohaj

Poezi nga Dije Lohaj   VOGËLUSHJA DHE VIOLINA Nuk i kishte harruar të gjitha,  Paçka dhe lufta, Çdo skutë kishte përpirë, Në partiturat e violinës, Një melodi e saj, Si një shkëndijê më shumë, I ngjante lirisë. Harruam plumbat, Tek … Continue reading