Kinga Fabó (Hungary)

Kinga Fabó Kinga Fabó is a Hungarian poet. Her poetry has been widely published in international magazines including Modern Poetry in Translation, The Poetry Review, Numéro Cinq, Ink Sweat & Tears, Pratik, Levure Littéraire, lyrikline.org and elsewhere as well as in anthologies … Continue reading

Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   PËR JU, QË PINI LIRI PËR PERANDORI…. Pse, të krenoheni Ndër beteja t’pafundme, smira dhe inate Le të dashurohemi T’mos na mbetën shikimet, n’maja shpate Plagët ndër mileniume, t’i qepim me dashni Fushëbetejave t’gjakta, të … Continue reading

VAJZA E DASHURUAR – Poezi nga ABEDIN PASHA DINO – *Nderi i Kombit (1843- 1908) / Përktheu nga orgjinali: Iliaz Bobaj

ABEDIN PASHA DINO(Nderi i Kombit) (1843- 1908) https://sq.wikipedia.org/wiki/Abedin_pash%C3%AB_Dino Abedin Pasha Dinos, ka qenë ministër i jashtëm i Perandorisë Otomane dhe një javë Vali i Madh (Kryeministër). Personalitet i shquar i kësaj perandorie, i vlerësuar shumë në Europë. Përveç shqipes, njihte … Continue reading

“Garden of Azure Poetry”- The complete poetical works of Munir Mezyed published in Egypt in two volumes which contain 40 poetry books, more than 1500 poems / The Egyptian Historian and Critic Ahmed Azzit Salim

“Garden of Azure Poetry”- The complete poetical works of Munir Mezyed published in Egypt in two volumes which contain 40 poetry books, more than 1500 poems. عن دار ببلومانيا للنشر والتوزيع في جمهورية مصر العربية صدرت ٱلْأَعْمَالُ ٱلشِّعْريّةُ ” حَديقَةُ … Continue reading