Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Holokaust” të autores Pranvera Drita Gjoni

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Holokaust” të autores Pranvera Drita Gjoni Titulli i librit: Holokaust. Autor: Pranvera Drita GJONI Kopertina: Ana Gashi  Redaktor & Korrektor: Pranvera Drita Gjoni Sponsor: Ana & Ergys Gashi ( fëmijët e mi) ISBN: 978-9928-244-96-3 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “WEST” të autorit Roland MUSTA

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “WEST” të autorit Roland MUSTA Titulli: WEST Poezi Autori: Roland MUSTA e-mail: mustaroland@yahoo.com Përzgjodhi dhe ideoi: Safo MUSTA Kopertina nga Artur MUHARREMI Botimi i parë, 2018 Përgatiti për botim: Roland LUSHI Formati : 12.5×20.5 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Fjalë të zhburgosura” të autorit (Hamdi) Erjon Muça

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Fjalë të zhburgosura” të autorit (Hamdi) Erjon Muça Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA” Autori:(Hamdi) Erjon Muça Titulli: Fjalë të zhburgosura Poezi Redaktor: Prof. Anton Nikë Berisha Tirazhi: 100 kopje Botimi i … Continue reading