Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Fjalë të zhburgosura” të autorit (Hamdi) Erjon Muça

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Fjalë të zhburgosura” të autorit (Hamdi) Erjon Muça

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA”
Autori:(Hamdi) Erjon Muça
Titulli: Fjalë të zhburgosura
Poezi
Redaktor: Prof. Anton Nikë Berisha

Tirazhi: 100 kopje
Botimi i parë, 2018

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Formati : 13.5×20.5cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

Roland Lushi

Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, gusht 2018

Shtypur në shtypshkronjën e Shtëpisë Botuese “ADA”

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Muça, Erjon
Fjalë të zhburgosura : poezi / Erjon Muça ; red. Anton N. Berisha.
– Tiranë : Ada, 2018
80 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-269-19-5
1.Letërsia shqipe 2.Poezia
821.18 -1

 

(Hamdi) Erjon Muça

Hamdi – Erjon Muça lindi më 6 janar 1978 në Durrës, ku kreu shkollën tetëvjeçare dhe të mesme.
Prej 20 vjetësh jeton dhe punon në një qytezë afër qytetit të Pisës (Itali).
Përveç studimeve në Shqipëri ka kryer dhe tri kurse kualifikimi për profesionin që kryen si dhe një kurs për parainfermier të ndihmës së shpejtë.
Tani 6 vjet është drejtues ekzekutiv në fabrikën ku punon.
Letërsia, bashkë me muzikën, është ndër pasionet e tij më të hershme dhe më të dashura.
Ka shkruar që në moshën fare të re, po pa ndonjë veprim të menduar mirëfilli.
Ka mbi 11 vjet që leximi dhe shkrimi janë pjesë e pandashme e jetës së tij.
Ka botuar romanin “Vrasësi i shpirtrave” (2010), vëllimet me tregime dhe novela “Besimi komunist” (2012) dhe “Çanta e mistershme” (2014) dhe romanet “Iluzion optik” (2014) “Edlira” (2015). “Në botën e thesareve poetike” vëzhgime për shtatë vepra të Anton Nikë Berishës (2016), “Lumturi Iluzive” romanth (2016) dhe “Ripërtyp Koncepte” Pro-etikë (2017)
Herë – herë shkruan dhe punime e recensione. Ka përgatitur me përkushtim disa parathënie romanesh, vëllimesh me tregime dhe novela, vëllimesh me poezi për disa autor të njohur të botës shqiptare
Ka një varg prozash, vjershash, vargjesh të lira dhe poezishë në dorëshkrim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s