The Rain Reminds Me of You / Poem by Elizabeth Esguerra Castillo

Poem by Elizabeth Esguerra Castillo 
 
 
 
The Rain Reminds Me of You
 
The rain reminds me of you
Every droplet signifies the cleansing feeling you brought,
The dewey aftertaste that lingers on the branches of trees
Aromatic fragrance after pouring down putting an end to a dry spell.
The rain reminds me of you
Not because you only gifted me with grief but of shedding a new light,
For the rain also symbolizes a fresh frontier, a new beginning
The promise of growth after sprinkling the Earth with Hope.
The rain reminds me of you
When I am at the pinnacle of my love for you,
King Sun had to hide behind your shadow and parted the clouds
To give way to your reign, to showcase your enigmatic prowess
Leaving me in deep revelry, embracing the moment.
You keep on flooding the ground like the time when your charm engulfed my heart
You are like the cleansing rain showers
That gives life to fragile valleys and lonesome rivers
The antidote to a thriving stiff mountain range
Bringing back lush greeneries to a dull sanctuary
The rain reminds me of you
For our moments were captured in every drop .
 
Author/ Poet Elizabeth Esguerra Castillo Copyright July 28, 2017
 

Poezi nga Mimoza Çobo

Poezi nga Mimoza Çobo   UNË DHE TI PËRTËRIJMË UNIVERSIN Eja i shtrenjti im,zbrit nën lëkurë, muret e mishta bëji thërrime, në hipodermë,s’ke zbritur kurrë, indin dhjamor ndiz me prushërime. Pastaj shkëndijën merre me gjuhë urdhëro buzën të bëjë pushtime, … Continue reading

GALAKTIKA POETIKE  “ATUNIS” – “ATUNIS” LUGINA PRESHEVË :  “100.0000 POETË PËR NDRYSHIME THIRRJET E POETËVE PËR NDRYSHIME !…” / Bilall Maliqi – Kryetari i “Atunis” Lugina Preshevë 

GALAKTIKA POETIKE  “ATUNIS” “ATUNIS” LUGINA PRESHEVË   100.0000 POETË PËR NDRYSHIME THIRRJET E POETËVE PËR NDRYSHIME !…     “Poetët janë paraprijës të agimeve zbardhëllim, janë muza dhe shpirti i ëndrrave shpresërim, janë fryma dhe muzikaliteti i fjalës shenjtërim, janë koloriti … Continue reading

“WORLD PAPER OF THE TEN FUNDAMENTAL RIGHTS AND DUTIES OF THE POETS” – RECCO, SEPTEMBER 26, 2017 / THE POETRY IS THE QUEEN OF ALL THE ARTS BECAUSE ALL THE ARTS ARE POETRY – KNIGHT SILVANO BORTOLAZZI

“WORLD PAPER OF THE TEN FUNDAMENTAL RIGHTS AND DUTIES OF THE POETS” – RECCO, SEPTEMBER 26, 2017 (THE POETRY IS THE QUEEN OF ALL THE ARTS BECAUSE ALL THE ARTS ARE POETRY – KNIGHT SILVANO BORTOLAZZI)   * * * … Continue reading

…DO TË DOJA QË NGJARJE SI AJO E 27 PRILLIT 2017, TË MOS NDODHIN ME BASHKËKOMBASIT TANË…  ( Recensë për librin “Dhoma 334” të autorëve Saranda Iseni dhe Hysen Ibrahimi, Biblioteka Kombëtare e Kosovës, Prishtinë ) / Nga: Dr. Sc. Resul Sinani

…DO TË DOJA QË NGJARJE SI AJO E 27 PRILLIT 2017, TË MOS NDODHIN ME BASHKËKOMBASIT TANË…  Recensë për librin “Dhoma 334” të autorëve Saranda Iseni dhe Hysen Ibrahimi, Biblioteka Kombëtare e Kosovës, Prishtinë   Të nderuar të pranishëm, zonja … Continue reading