Poezi nga Juljana Mehmeti

  Poezi nga Juljana Mehmeti     Çast magjik   Mëngjesi zbret ngadalë në një shteg agimi, ku dritëhije hëne zbulojnë mendime të shkuara… Një çast magjik dhe frymëmarrja ndalet Mes ëndrrash këmbëzbathur që kapërcejnë pragun e vetëdijes dhe pas … Continue reading

Poems by Nayanika Dey

Nayanika Dey   Nayanika Dey is a 23 years old aspiring poetess from Durgapur, West Bengal, India. She is currently pursuing her Master’s degree in Economics and Actuarial Science from IAI. She started penning down her thoughts and imaginations when … Continue reading