“Takohemi për një libër ” – Takim me shkrimtarin Fatos Kongoli / Nga Irena Toçi

ftesa-fatos-kongoli-takohemi-per-nje-liber

 

Ftesë

 

Në kuadër të nismës të Ministrisë së Kulturës

“Takohemi për një Libër”

Departamenti i Letërsisë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë

të Universitetit të Tiranës,

në bashkëpunim me

Klubin e Dramës dhe Botimet Toena

organizojnë

takimin me shkrimtarin FATOS KONGOLI.

 

E hënë, 24 tetor 2016, ora 11:00,

 

Universiteti i Historisë dhe i Filologjisë, Tiranë, salla 210, kati i dytë.

 

Hyrja e lirë.

 

 

irena-2

Irena Toçi

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-Librit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.al

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toena

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s