Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” FLAKËRIMA SHPIRTI ” të autorit Hamdi Skeja dhe redaktim e korrektim nga autorja Vjollca Shurdha.

 

 

14639578_10209108531023109_1925270529420067643_n

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” FLAKËRIMA SHPIRTI ” të autorit Hamdi Skeja dhe redaktim e korrektim nga Vjollca Shurdha.

 

Autor–Hamdi Skeja

Titulli–FLAKËRIMA SHPIRTI

Redaktore&Korrektore –Vjollca Shurdha

N.B./Redaktimi e korrektimi i poezive të librit, si dhe përpunimi i tyre; është bërë në bazë të liçencës poetike.

Kopertina: Mariza Gjici, Dritan Thomaraj

 

Përgatiti për botim : Roland Lushi

 

Formati: 14 X 21

Copyright: Autori

 

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Botimet ADA

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, tetor 2016

 

hamdi-skeja

Autori: Hamdi Skeja

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Skeja, Hamdi

Flakërima shpirti : poezi / Hamdi Skeja ;

red. Vjollca Shurdha. – Tiranë : Ada, 2016.

136 f. ; 20 cm.

 

 

Vjollca Shurdha

Redaktore dhe Korrektore: Vjollca Shurdha

 

 

Një falenderim të përzemërt përDëfrim Met’hasani që bëri të mundur botimin e këtij libri!

 

Autori

 

 

One thought on “Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” FLAKËRIMA SHPIRTI ” të autorit Hamdi Skeja dhe redaktim e korrektim nga autorja Vjollca Shurdha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s