Një kosovare përkrah Kurz / Drita Cacaj kandidate për deputete në Austri

Një kosovare përkrah Kurz

Një shqiptare nga Kosova është kandidate për deputete në Austri.
Ajo u nominua nga partia e kryetarit Sebastian Kurz.
Drita Cacaj, që pret të votohet më 15 tetor, ka folur për Klan Kosovën për arsyet që i hyri garës.

 

Një libër, tregues i vlerësimit dhe krenarisë për filozofinë popullore / Nga: Vera Istrefaj

Një libër, tregues i vlerësimit dhe krenarisë për filozofinë popullore                                                                   Dy fjalë për librin “Anekdota                                                 … Continue reading