Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin me novela dhe tregime ” Jetë e dyzuar” të autorit Vladimir Muça dhe me parathënie nga Dr. Baki Ymeri.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin me novela dhe tregime ” Jetë e dyzuar” të autorit   Vladimir  Muça dhe me parathënie nga Dr. Baki Ymeri.     Muça Vladimir – Jetë e dyzuar (Novela, tregime) Email: vladimir_muça@yahoo.com Shtepia botuese: … Continue reading