Vera Istrefaj

Posted on April 30, 2013

1


vera istrefi

           Vera Istrefaj

Vera Istrefaj lindi në Kukës, më 1 nëntor 1975. Ka mbaruar gjimnazin në vendlindjen e saj në vitin 1994. Eshte diplomuar ne shkencat humane dhe studimet master I ka kryer ne fushen e drejtesise, drejtimi penal.

Që në vegjëli ka botuar në revistat dhe gazetat e kohës.

Në vitin 1991, në një almanak të krijuesve të rinj kuksianë u paraqit me 76 poezi dhe një skicë. Cikle me poezi të kësaj autoreje janë botuar edhe në revista të bashkatdhetarëve tanë në Amerikë.

Krahas krijimtarisë të vazhdueshme poetike është marrë me gazetari, mesimdhenie, menaxhim projektesh. Ka ndjekur një sërë seminaresh e trajnimesh për gazetari, psikologji, menaxhim, këshillim e drejtësi.

Ne vitin 2009 është përzgjedhur një ndër 10 personat me kontribut të çmuar në komunitet në rang kombëtar.

Aktualisht është juriste në Drejtorinë Rajonale të Shërbimit Kombëtar të Punësimit në Kukës.

Titujt:

  vera 4

Shiu i fundit 1999

veraistrefi_shiu_i_fundit_

vera 2

Nënqeshja e ëmbel 2001

vera_istrefi_nënqeshja_e_ëmbël_poezi

vera 3

Në akuj digjem 2003

veraistrefi_në_akuj_digjem_30.8.08

vera 1

U jepem udheve 2005

vera_istrefi_u_jepem_udhëve

Mbetur jam në  pritje (në proçes botimi)

Posted in: AUTORE