INFORMACION PËRKITAZI ME WEB-FAQEN E SHSHASHS-së / Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani” , SUEDI

blue

Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë  ”Papa Klementi XI Albani” , SUEDI

 

INFORMACION PËRKITAZI ME WEB-FAQEN E SHSHASHS-së

 

 

Për të gjithë anëtarët e ShShAShS-së, dashamirët e fjalës së shkruar

dhe krijuesit e tjerë të vlerave të ndryshme artistike.

 

 

Kam kënaqësinë që të gjithë anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi si dhe dashamirët e fjalës së shkruar dhe krijuesit e vlerave të ndryshme artistike t´i njoftojë se prej tani e tutje Shoqata jonë e ka të gatshme web-faqen e vet. Web-faqja jonë është:

 

http://www.klementi.se

 

Faqen e ka përgatitur zotëri Naim Murseli nga Uddevalla. Tani për tani ai edhe do ta mirëmbajë web-faqen tonë. Po theksoj në mënyrë të veçantë se përgatitjen dhe dizajnimin e web-faqes ai e ka bërë gratis duke dhënë kështu një kontribut të madh për funksionimin e Shoqatës sonë.

Ne si Shoqatë e falënderojmë përzemërsisht Naimin për këtë kontribut dhe punë, të cilën e vlerësojmë shumë.

Unë shpresoj se puna dhe angazhimi i Naim Murselit duhet të vlerësohet lart. Shpresoj se të gjithë jeni të pajtimit që atij gjatë punës së Sesionit të tretë shkencor në Uddevalla, më 31 maj 2014 t´i ndahet një falënderim adekuat në formë të mirënjohjes.

 

 

Shfrytëzoj rastin që të ju përshëndes përzemërsisht.

 

Për SHSHASHS

Kryetari

Hysen Ibrahimi

vule 1

Shoqata e Shkrimtarëve   dhe Artistëve Shqiptarë                                                          

 

 

“Papa Klementi XI Albani“      Suedi

 

 

Nr. Organizativ :  

                                                                                                                                                                                                                                                                           

 802463-7921

+46 (o) 431-450817

      +46 (0) 7 37663756                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

E-Mail: Adresa

hysenib@yahoo.com   

hysenibrahimi@hotmail.se

 koli284@hotmail.com

 

 

 

 

Adresa:

 

Hysen Ibrahimi

Metallgatan 21 B

 262 72 Ängelholm-Suedi

 

 

 

  Kontonumri  

 

161-3587   

SWEDBANK

+46(0)739961480

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                     


 

 

                                                           

 

 

 

                                                                                             

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s