Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Shkallët e jetës” të autorit Astrit Bulla

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Shkallët e jetës” të autorit Astrit Bulla
 
 
Titulli: Shkallët e jetës (Poezi)
Autori: Astrit Bulla
Botimi i parë: 2021
ISBN: 978-9928-326-91-1
Formati : 14x20cm
Të gjitha të drejtat i takojnë autorit
Përgatiti për botim: Roland Lushi
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, gusht 2021
Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA
CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Bulla, Astrit
Shkallët e jetës : poezi / Astrit Bulla. – Tiranë : Ada, 2021
88 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-326-91-1
1.Letërsia shqipe 2.Poezia
821.18 -1
 
 
DY FJALË PËR LEXUESIN
 
Të dashur lexues:
-Ky që po nisim sot është fillimi i një rrugëtimi të gjatë në bashkëbisedimin tonë i cili sapo ka filluar. Në këtë vëllim poetik kam sjellë pak a shumë pothuajse gjithçka kam parë me sytë e mi dhe kam përjetuar në jetën time. Unë jam një durrsak i thekur, i djegur për Durrësin. U largova nga Durrësi, kur Durrësi vuante nën diktaturën e bandave mafiose, të shpërndara si metaztaza të meduzës kriminale, prandaj unë ju siguroj të dashur lexues që udhëtimi im me ju nuk do ndalet këtu. Shtigje të pa shkelura do i shkelim së bashku.
-Ju uroj udhëtim të këndshëm në rrugëtimin tonë magjik në botën e poezisë!
-Ju përshëndes me respekt!
-I juaji Astrit Bulla.
TITI…
 
 

Astrit Bulla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s