FESË : Çmimi letrar “Balkanika 2013” / Irena Toçi

 

Çmimi letrar “Balkanika 2013”

 

file:///C:/Users/agron/Downloads/Balkanika%202013%20-%20Ftese.pdf

 

FESË

FONDACIONI BALKANIKA

INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT

Ju ftojmë të merrni pjesë në ceremoninë

e nominimit të shkrimtarit fitues të çmimit letrar ndërballkanik

“Balkanika 2013”

ditën e shtunë, datë 6 dhjetor, ora 19.00 

në sallën UNESCO të Muzeut Historik Kombëtar

 

 

irena toci

  Irena Toçi

Botimet Toena
Rruga “M. Gjollesha”
K.P. 1420
Tirane – Albania
Tel. ++355 422 40 116
Fax  ++355 422 40 117

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s