Dhuntia e të shkruarit

            kongresi nderkombatar

Hasije Selishta (Kryeziu) 

Dhuntia e të shkruarit

Intervistë me poeten dhe Presidenten e Lidhjes Internacional “Pegasi”  Kosova , Znj Hasije Selishta (Kryeziu)

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni linkun e mëposhtëm:

Intervistë me Presidenten e Lidhjes Internacional “Pegasi”  Kosova , Hasije Selishta (Kryeziu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s