Natë / Poezi nga Brikene Ceraja-Beka

Poezi nga Brikene Ceraja-Beka
 
 
Natë
 
Sa herët filloi të binte nata
dhe ashtu me heshtjen e saj
mbuloi çdo cep të dritës
erës nuk i duhej rreze
për të vazhduar udhëtimin e saj
gjethet lehtësisht mblidheshin
nën qoshet e rrugës
sikur fshiheshin për pak dashuri
dhe nata sa rendohet
lëshon gërhimat
si një melodi pa shije
erës iu trazua udhëtimi
iku pa e mbaruar ëndrrën.
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s