VAJZA IME ME QAFËN ALLA MODIGLIAN / Poezi nga Bardhyl Londo

 
Poezi nga Bardhyl Londo
 
 
VAJZA IME ME QAFËN ALLA MODIGLIAN
 
Vajza ime me qafën alla Modiglian,
Kthen qafën nga lindja
dhe dielli lind.
Kthen qafën nga perëndimi
dhe hëna perëndon.
 
Po vallë nga duhet ta kthesh të më shuhet mali im i mallit?
 
Vajza ime me qafën alla Modiglian,
ty të dhashë qafën,
për vete mbajta fatin e Modiglianit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s