Aforizma nga Ermal Qori / Shkëputur nga libri “ Aforizma”

 

Aforizma nga Ermal Qori

 

12669723_966912636723504_874944786384259289_n

Shkëputur nga libri “ Aforizma”

 

***

Ne flasim më tepër nga çduhet për dashurinë,por ajo ka mënyrën dhe zërin më të mrekullueshëm për të folur.

 

***

Femra ka qënë,është dhe do të mbetet krijesa më e mrekullueshme që ekziston !

 

***

Sa pak e gjej femrën,tek femra !

 

***

Dua të kem përballë intuit femërore,aromë dhe stil femre.Jam lodhur së pari krijesa të modifikuara me botoxe,të varura pas parasë dhe që luhen si top nga meshkujt.Dua femër që me pakuptueshmërin e saj të bjerë në dashuri!

 

***

Sa e trishtë,bota po ka më shumë interesaxhinj se njerëz që dashurojnë.

 

ermal-qorri

Ermal Qori

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s