World Poetica: Trabnoini Shqipërime – PAUL CELAN –  Fuga e vdekjes / Shqipëroi Kolec Traboini

World Poetica: Trabnoini Shqipërime – PAUL CELAN –  Fuga e vdekjes

PAUL CELAN –  Fuga e vdekjes, poezia që i dha famë dhe e bëri P. Celan, poetin më të shquar në Europë pas Luftës së II Botërore. Shqipëroi Kolec Traboini. Traboini Art Studio:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s