NËSE NË JETË KA DASHURI THUHET PA PIKA… / Poezi nga Leyla Işık

15977709_1205673526176581_9114674993818995804_n

Poezi nga Leyla Işık

 
 
NËSE NË JETË KA DASHURI THUHET PA PIKA…
 
As mëngjeset e lodhura
as zogjtë
As britmat dhe oqeanet e thella që të heshtur janë.Është zemra ime e cila ndjehet e lodhur,
Derisa ka shumë gjëra që e bëjnë zemrën time të rëndohet, të gulçon
Zemra ndalon së foluri matanë gjuhës së heshtur, i dashur
Zemra është varrosur larg
Në një vend ku nuk ekziston dashuri e mundshme.
Ndonëse ajo derdh lot,
Edhe në qoftë se një gjethe e vyshkur bie nga dega e saj,
Është koha për mua
Për përgjigje duke heshtur.
Edhe nëse unë ndaloj duke folur, sytë e mi ta thonë.
Nëse jeta është dashuri thuhet pa pika …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s