Shtëpia Botuese “Ada publikon librin ” Një kafe me Helenën” të autorit Arben Velo

 
Shtëpia Botuese “Ada publikon librin ” Një kafe me Helenën” të autorit Arben Velo
 
Titulli: Një kafe me Helenën
Autor: Arben Velo
Redaktore: Aida Velo( Haxhiaj)
Kopertina: Bashkim Alushi
Falënderoj për botimin e këtij libri:
Z. Ilirjan Metaj
Z. Robert Bitri
Pasticeri Bleta, Fier
Botimi i parë: 2022
ISBN: 978-9928-362-27-8
Formati : 13.5x20cm
Të gjitha të drejtat i takojnë autorit
Përgatiti për botim: Roland Lushi
 
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7
Cel: 068 22 190 16
 
Tiranë, shkurt 2022
Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA
CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Velo, Arben
Një kafe me Helenën : ese / Arben Velo
red. Aida Velo (Haxhiaj).
– Tiranë : Ada, 2022
112 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-362-27-8
1.Letërsia shqipe 2.Ese
821.18 -4
 
 
***
 
Ishte një surprizë shumë e bukur sot për mua shkrimi juaj tejet interesant. E lexova me kënaqësi, dhe veç mahnitjes për saktësinë e tij, çmova në menyre të veçantë talentin tuaj për t’i paraqitur bukur ato… Ju falenderoj miqësisht.
Helena Kadare, shkrimtare, romanciere
…Një shkrimtar mirëfilli myzeqar ka një korife të madh, një prijës, Jakov Xoxën. Ata që e pasuan, emra për t’u nderuar, kanë një stil tjetër rrëfimi, shumë më dinamik. Siç është vetë ky shekull. Edhe Arben Velo i takon njëherësh këtij shekulli energjik dhe trevës artistike të Myzeqesë…
Ylli Polovina, studiues, publicist
…Me këtë qasje dhe dëshirë për të qëmtuar të bukurën dhe për të mbajtur gjallë reportazhin, Arben Velo, duhet vlerësuar jo thjesht si autor por edhe si nga të pakët vetmitar, i cili po e mban gjallë këtë gjini gazetarie…
 
Ben Andoni, studiues, publicist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s