PENSEO – Nr 271, publikon poezitë e autorëve shqiptarë Shefqete Goslaci dhe Bardhyl Selimi

 

 

Penseo – Nr 271, publikon poezitë e autorëve shqiptarë Shefqete Goslaci dhe Bardhyl Selimi

 

 

 

portret sh

 

Shefqete Goslaci

 

 

 

téléchargement

 

Bardhyl Selimi

 

 

 

 

Për më tepër informacion klikoni Nr -271 të   revistës “PENSEO” :

 

PENSEO 271

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s