“Nata e një lamtumire” i autores Margarita Stoja është libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA”

 

10649857_10203736164797311_5156577509103878568_n

 

“Nata e një lamtumire” i autores Margarita Stoja  është libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA”
Autore: Margarita  Stoja
Redaktor: Riza Braholli
Numri i faqeve: 156
ISBN: 978-9928-193-11-7
Çmimi: 700 leke

E fala sepse isha e dashuruar marrëzisht. E fala për hir të fëmijëve që të mos mbeteshin pa baba, e fala për hir të lumturisë që më kish dhuruar. E fala për hir të martesës time të shenjtë, plot 20-vjet. E fala pasi kisha qenë pranë tij bashkëshorte e lumtur, grua e denjë, nënë e kënaqur, shoqja e tij e jetës. E fala sepse jam njeri me zemër të madhe, e fala sepse nuk di të urrej, e fala sepse dashuria në zemrën time jetonte akoma dhe vazhdonte të trokiste njèsoj si ditèn e parè kur ishim dashuruar , e fala se arsyetova për herë të parë me zemër në dorë, me ndjenjë dhe jo me logjikë, duke lënë mënjanë krenarinë e gruas së plagosur dhe sedrën e saj femërore. E fala..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s