Libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” është “Globi mbi fije bari” i autorit Miltiadh Davidhi

 

10349980_10204233388547594_8694024983374025010_n

 

Libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” është  “Globi mbi fije bari” i autorit  Miltiadh Davidhi

 

 Redaktor :Faslli  Haliti 

Recensent; Visar Zhiti

Faqe:128

ISBN: 978-9928-193-31-5

 

 

miltiadh

 

            Miltiadh Davidhi

 

 

Miltiadh Davidhi jeton, punon në Çermë të Lushnjes, por ai shkruan poezi, jo sikur të jetë nga Çerma e Lushnjës, por sikur të jetë nga Parisi i Francës.

Libri i ri «Globi mbi fije bari» matet me dy librat e mëparshëm, por dallohet për nga lartësia, dimensioni i ri, thellësia, gjerësia, freskia, uniteti poetik, kultura.

                                                                          FASLLI  HALITI

 

 

Ju uroj për librin, për poezinë e sinqertë, me imazh dhe emocion, me metaforën e ngrohtë, praruar me dritë vendlindjeje. Shkrimet e tua, poezitë, kanë qenë një befasi e bukur për mua.

                                                                        VISAR ZHITI

 

 

 

Një poezi me vlera. Shpirt dhe përshpirtje mes ‘frymës’. Një poezi që do ti shkonte përshtat muzikalitetit, atij muzikaliteti me të cilin Volteri thkesoi se ‘poezia është muzika e shpirtit, e atij shpirti që dirrigjohet nga brendësia e dhimbjes shpirterore. Bukur!

                                                                     FATMIR TERZIU

 

 

Poezi e impresionimit të thellë shpirtëror dhe e një shpërthimi që të beftëson me risinë, gjetjet profetike dhe ndjesine e jashtëzakonshme! Urime Miltiadh!

                                                                   AGRON SHELE

 

 

Shumë bukur, një impresionizëm i vërtetë me një qëllim të vetëm midis gjithë këtij peizazhi zjarresh të dashurisë.Më pëlqen konçeziteti dhe panevoja për tu zgjatur.Urime!

                                                               FATMIR MINGULI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s