Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t. / Nga Irena Toçi

ftese-horizont-i-levizshem-1

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit  në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë  promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t.

 

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit  në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës organizojnë  promovimin e romanit “Horizont i lëvizshëm”, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Roberto Ferrucci-t, të premten, më 23 shtator, ora 11:00, në Institutin Italian të Kulturës (Pallati i Kulturës, Tiranës).

 

Botimi dhe promovimi i romanit “Horizont i lëvizshëm”  u mbështet nga Programi “Europa Krijuese”.

 

Ju mirëpresim,

 

 

irena-2

Irena Toçi

 

Drejtore e përgjithshme

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-Librit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.al

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toena

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s