Botimet ” Toena” & Instituti i Librit dhe i Promocionit dajnë çmimet letrare të Festivalit Letrar për të rinjtë / Nga: Irena Toçi

ftesa-e-festivalit-letrar

Botimet ” Toena” & Instituti i Librit dhe i Promocionit dajnë çmimet letrare të Festivalit Letrar për të rinjtë. 

 

 

Ftesë

 

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit, ju ftojnë të merrni pjesë në ceremoninë e ndarjes së tri çmimeve të mëdha:

Poezi, Prozë, Ese, të Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana 2016” Edicioni II, 25 nëntor 2016, ora 18:00, në Universitetin e Arteve Tiranë, salla “Black-Box”.

 

Ju mirëpresim!

 

 

irena-2

Irena Toçi

Drejtore e Përgjithshme

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-L ibrit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.a l

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toen a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s