PËRKUJTOHEN TRE POETË NË SHKODËR… / Nga Kolec Traboini

PËRKUJTOHEN TRE  POETË NË SHKODËR…

 

 

Kolec Traboini 2012  Pantheon Studio

Nga Kolec Traboini

 
Në kuadër të Nismës “Kujto poetin” mbështetur në librin antologji me këtë titull, përgatitur nga Kolec Traboini dhe Iliriana Sulkuqi më 16 shtator 2016 në bibliotekën “Marin Barleti” u përkujtuan Frederik Rreshpja, Ndoc Gjetja dhe Betim Muço. Të pranishëm ishin drejtori i institucionit Gjovalin Çuni, kryetari i shoqatës së shkrimtarëve të Shkodrës Skënder Temali, poetë e shkrimtarë, Iliriana Sulkuqi, Fatime Kulli, Kolec Traboini, Lida Lazaj, Farida Zmijani-Ramadani, Mimoza Rexhvelaj, Dashamir Caci, Prele Milani, Ilmi Kurti, Diana Çelepia, Arben Lagreta, Klarisa F. Rexhvelaj e të tjerë.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s