Shtëpia Botuese “OMSCA-I” dhe përkthyesi Kujtim Morina , bëjnë promovimin e poetit të njohur danez Niels Hav.

14925278_10155456601913327_696558960166847161_n

Shtëpia Botuese “OMSCA-I”  dhe përkthyesi Kujtim Morina , bëjnë promovimin e poetit të njohur danez Niels Hav.

 

 

Panairin e librit ne Tirane diten e enjte, me dt 10.11., ora 13. – Diten e enjte, me dt 10.11., ne Teatrin “Aleksander Moisiu”, ne Durres, ora 18 – Premten ne mjediset e Universitetit “A.Moisiu” ne Durres, ne takim me studente e pedagoge si dhe te ftuar te tjere.

NJOFTIM (Mimoza Erebara‎, nenkryetare e AEA):
Diten e enjte, me dt 10.11.2016, ne Teatrin “Aleksander Moisiu”, ne Durres, ora 18, permes nje bashkepunimIt te ngushte mes Akademise Euroipiane te Artit, Bibliotekes Publike Durres, pedagogeve, ne Universitetin “A.Moisiu” (UAMD), – Durres, zj. Marisa Kerbizi dhe Alisa Velaj, si dhe Shtepise Botuese OMSCA-I dhe Perkthyesit,(Kujtim Morina), behet promovimi i poetit te njohur danez Niels Hav.

 

niels hav

Niels Hav

 

Hav eshte nje emer teper i njohur ne boten letrare evuroipiane me nje veper te perkthyer ne shume gjuhe te botes si anglisht, arabisht, spanjisht, italisht, turqisht, holandisht dhe gjuhen kineze. I botuar gjithashtu ne shume antologji te karakterit nderkombetar dhe revista pretigjioze letrare. I perkthyer ne gjuhen shqipe ai vjen te komunikoje drejtperdrejte me publikun e interesuar shqiptar.
Gjithashtu, ai te premten do jete ne mjediset e Universitetit “A.Moisiu” ne Durres, ne takim me studente e pedagoge si dhe te ftuar te tjere.

 

MIMOZA EREBARA


Nënkryetare e AEA, Seksioni Kombëtar Shqiptar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s