Panairi Librit 2016: Bardhyl Londo dhe Jean-Christophe Rufin në Stendën “TOENA” / Nga: Irena Toçi

Panairi Librit 2016: Bardhyl Londo dhe Jean-Christophe Rufin në Stendën “TOENA”

 

ftesa-bardhyl-londo-per-panair

 

Botimet Toena ju fton të ndiqni:

Programin e aktiviteteve për datën 12 nëntor 2016,  në stendën Botimet Toena, në Panairin e Librit

“Tirana 2016” – Pallati i Kongreseve.

“Nata e verbër”  të autorit Bardhyl Londo.

 

 

ftesajean-christophe-rufin-per-panair

 

Botimet Toena ju fton të ndiqni:

Programin e aktiviteteve për datën 12 nëntor 2016,  në stendën Botimet Toena, në Panairin e Librit

“Tirana 2016” – Pallati i Kongreseve.

“I madhi Kër ” i  autorit Jean-Christophe Rufin.

 

 

irena-2

Irena Toçi

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

 

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

http://www.facebook.com/botimet.toena

http://www.facebook.com/Instituti-i-L ibrit-dhe-i-Promocionit

twitter.com/TOENABOTIME1

http://www.institutilibripromocioni.a l

http://www.librariatoena.com

http://www.instagram.com/botimet_toen a

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s