Botimet Toena & Akademia e Shkencave e Shqipërisë në kujtim të akademikut Jorgo Bulo / Nga Irena Toçi

ftese-kujtojme-jorgo-bulon

Botimet Toena & Akademia e Shkencave e Shqipërisë në kujtim të akademikut Jorgo Bulo 

 

 

Të nderuar miq të Botimeve Toena,

 

Ju ftoj të merrni pjesë në takimin e organizuar nga Botimet Toena & Akademia e Shkencave e Shqipërisë  në kujtim të akademikut Jorgo Bulo, larguar nga jeta një vit më parë.

Prezantojmë me këtë rast librin e tij “Fjalët e shpirtit” (botuar pas vdekjes).

Të premten, më 2 dhjetor 2016, ora 11:00, në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë (salla “Aleks Buda”).

 

Ju mirëpresim !

 

 

irena-2

Irena Toçi

 

Drejtore e Përgjithshme

Botimet Toena

 

&

 

Drejtore ekzekutive

Instituti i Librit dhe i Promocionit

 

Rruga “M. Gjollesha”

K.P.1420

Tirane – Albania

Cel. ++355 68 20 677 11

Tel. ++355 422 40 116; 422 58 893

Fax ++355 422 40 117

irena.toci@gmail.com

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

instituti.libri.promocioni@gma il.com

 

http://www.toena.com.al

Facebook: Botimet Toena

 

http://www.institutilibripromocioni.a l

Facebook: Instituti i Librit dhe i Promocionit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s