PEIZAZH DIMRI / Poezi nga Kozma Billa

Poezi nga Kozma Billa

 

PEIZAZH DIMRI

Det i ngrysur,
trazuar, egërsuar dallgët,
në përplasje shkëmbinjsh thërmohen
në skërkala
që ngrihen në lartësi.
Eh, mjeshtër,
ma solle muzën që më kishte humbur,
s’e di se ku,
rri dhe kundroj dallgët,
stërkalat më lagin fytyrën
në këtë peizazh dimri.

@billakoz08122019
Vlorë, më 08.12.2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s