MË FAL KOSOVË / Poezi nga Nora Halili

Poezi nga Nora Halili
 
 
MË FAL KOSOVË
 
Të kam n’ sy Kosovë,
ty e tmerrin tand.
I kam n’ zemër,
dhimtat dhe varrtë e tua.
Kuja jote frymen ma nxën,
flaka e barutit më zharitë.
 
Të kam në shpirt Kosovë,
në pa fuqinë teme dridhem..
Ta shkelën gjakun,
të vramt ti mohuan,
në besë të prenë,
Unë rri e shoh….
 
S’ mundem ballë me i ba,
gjamës së KOMBIT.
E ndiej Kosovë,
fryma po m’ ndalet….,
shpirti n’ trup nuk don me ndejtë,
luhatë m’ janë rrajt.
 
Më fal Kosovë…!
Flokët ti zbardha dhe ma….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s