”Dua të pi verë Çamërie” ( Agim Desku)

agim

      Agim    Desku

Dua të pi verë Çamërie” 

Shkrime

              Kritika

                      Recensione

                                   Komente

libri_DUA_TE_PI_VERË_ÇAAMERIE

Për të lexuar kritikat dhe recensionet rreth këtij vëllimi poetik të autorit Adim Desku , klikoni linkun e mëposhtëm:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s