Kritika dhe Recensione nga Agim Desku, rreth vëllimeve poetike të autorëve të ndryshëm

agim

         Agim Desku

Kritika dhe Recensione nga Agim Desku, rreth vëllimeve poetike të autorëve të ndryshëm

 

Për të lexuar refleksionet e tij rreth veprave dhe vëllimeve poetike të autorëve të ndryshëm, klikoni linkun e mëposhtëm:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s